Selecteer een pagina

Design Dingen

portfolio

Visual design

Dockinox

Dockinox verkoopt luxe opbergboxen gemaakt van hoogwaardig RVS. Jachteigenaeren kunnen hun spullen hierin zorgvuldig opbergen tijdens het varen.

Voor Dockinox heb ik de huisstijl mogen ontwikkelen o.a. het logo, flyer, stickers, typeplaatjes en de website.

PTI

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Ik werk al een aantal jaar bij PTI en heb hier mooie dingen mogen maken. Waaronder de nieuwe website, huisstijl, etiket voor een wijnkist en het T-bord die op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Afstudeer opdracht Collect

Mijn afstudeeropdracht heb ik bij Collect mogen doen. Collect is een debiteurenbeheer software. Er was nog weinig naamsbekendheid onder de doelgroep. Mij de vraag om een passend concept te bedenken zodat er meer naamsbekendheid komt.

Het concept wat ik tijdens deze opdracht heb bedacht is: “Collect geeft je tijd terug”. Uit onderzoek (Collect, 2020) blijkt dat MKB’ers vaak druk zijn en andere werkzaamheden belangrijker vinden dan een geordend debiteurenbeheer.

Met dit concept willen we laten zien dat je met Collect tijd overhoudt voor andere belangrijkere werkzaamheden dan je debiteurenbeheer. Zo kun je je focussen op het maken van klant afspraken met nieuwe prospects. En heb je nu wel tijd voor je gezin, omdat je door het gebruik van de tool niet meer hoeft over te werken. Door het verhogen van je cashflow kun je nu toch die investering doen en zo kun je zelf nog effectiever werken.

Bij dit concept zijn diverse uitingen ontwikkeld die ingezet kunnen worden om meer zichtbaarheid te creëren. Zoals een ontwerp van een beurstand en advertenties via diverse media. 

 

Power Modules

Power Modules ontwikkeld duurzame energie systemen voorop de bouw.  Voor Power Modules heb ik de website en andere huisstijl elementen mogen ontwerpen.

Diverse ontwerpen

Fotografie

Fons Vermeij - Mandenmaker
Fons Vermeij - Mandenmaker
Lago Lugano
Zakelijke portret foto
Fons Vermeij - Mandenmaker
Bedrijfsportret Gearblue
Verlichte tunnel Utrecht
Miniatuur schip van Oord