Selecteer een pagina

HET CREATIEVE BREIN 

Of wel Denise van Ingen. Al vanaf jongs af aan was ik al creatief bezig en wist ik dat ik hier iets mee wilde doen. Tijdens mijn opleiding Communicatie and Multimedia Design heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van grafische vormgeving, webdesign en fotografie.

In het derde jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij een PR-bureau in Amsterdam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan. Tijdens deze stage heb ik met verschillende influencers mogen samenwerken. En mogen helpen bij het organiseren en uitvoeren van evenementen.

Na deze stage heb ik de minor Fotojournalistiek en Beeldredactie gevolgd. Hier heb ik ook weer veel ervaring op gedaan op het gebied van fotografie die ik weer toe kan passen in mijn werk.

In februari 2020 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn afstuderen heb ik mijn opdracht mogen doen voor Collect. Collect is debiteurenbeheer software en had nog weinig naamsbekendheid. Het concept wat ik heb ontwikkeld heet: “Collect zorgt voor jouw debiteurenbeheer en geeft je tijd terug”. Een aantal uitingen die ik ontwikkeld vind je terug in mijn portfolio.

De andere opdracht die ik heb uitgevoerd tijdens mijn afstuderen is mij verdiepen op het gebied van User Experience. 

Momenteel ben ik 5 dagen per week werkzaam bij Social Brothers als UX/UI-Designer.

Sardinia Denise